skogsbruk - jakt - industriella tillämpningar brandförsvaret

sök och räddningstjänst

Försäljning: 076-782 8600
INTERNET SHOP

PCW3000 Li 1

Nyhet: Kraftfull batteridriven elektrisk vinsch PCW3000-Li.

Egenskaper: En miljövänlig dragvinsch som kräver noll i Underhåll alltid beredd för jobb. Stark, med en dragkraft upptill 1000 kg, och väger endast 9,5 kg. PCW3000-Li kan transportera det nödvändigaste. Drag hastighet 11,6 m/min. Upp till 90 min batteritid. 

 

Portable Winch PCW 3000-Li

Rate this item
(0 votes)

En miljövänlig dragvinsch som inte kräver något underhåll; den är alltid redo att användas. Kraftfull och med en dragkraft på upp till 1 000 kg, men samtidigt lätt då den endast väger 9,5 kg, Gör att PCW3000-Li kan tas med överallt vid behov. Den når en draghastighet på 11,6 meter per minut och har en batterilängd på upp till 90 minuter. Användaren kan sedan utföra tungt arbete utan ansträngning.

PCW3000 Li

HondaCouleurANG

The first battery-powered portable capstan winch

NÅGRA UNIKA FUNKTIONER FÖR VINSCHEN PCW3000-Li 

En miljövänlig dragvinsch som inte kräver något underhåll; den är alltid redo att användas. Kraftfull och med en dragkraft på upp till 1 000 kg, men samtidigt lätt då den endast väger 9,5 kg,
Gör att PCW3000-Li kan tas med överallt vid behov. Den når en draghastighet på 11,6 meter per minut och har en batterilängd på upp till 90 minuter. Användaren kan sedan utföra tungt arbete utan ansträngning.

PCW3000 Li 1

KRAFTEN DU BEHÖVER, VEKTYGET DU VILL HA


Denna vinsch är perfekt för de som arbetar utomhus och som då och då behöver dra tung last. Det kan röra sig om till exempel husägare, sjötomtsinnehavare, verktygsälskare, småskaliga skogsägare, jägare och motorsportentusiaster med mera. Denna vinsch underlättar alla typer av arbete.

LITIUMJONBATTERIER, EN AV DE STÖRSTA UPPFINNINGARNA PÅ NÄSTAN 20 ÅR

- Litiumjonbatterier bevarar luftkvaliteten genom att inte släppa ut några utsläpp och de är också återvinningsbara! De har en låg självutladdnings hastighet när de inte används (1,25 % till 5 % per månad). De är dessutom kompatibla med andra batteridrivna verktyg. De laddas upp när som helst till full kapacitet i urladdningscykeln.

Med en 1,0 KW elektrisk motor kan PCW3000-Li använda alla typer av litium jon batterier med 80/82 volt från varumärket Greenworks (Amerika) och varumärket Powerworks (Europa). "Vi ville inte återuppfinna batterier, utan erbjuda en kompletterande produkt till befintliga batteridrivna verktyg från ett ledande varumärke. Därför gör samarbetet med Greenworks det möjligt för konsumenterna att använda samma batterier för den nya vinschen PCW3000-Li, liksom för deras andra verktyg, såsom motorsåg, lövblåsare, häcksax, gräsklippare etc." specificerade Roy.

Vinschen blir tillgänglig på marknaden i Nordamerika och Europa under hösten 2018.

Under våren 2019 introduceras den i Sverige av HSX Sverige AB

https://www.youtube.com

 

Se video:

 

Bildene illustrerer De forskjellige Portable Winch modeller i bruk til hogst, elgtrekk, båtopptrekk og sammen med X-Sled pulken.

View the embedded image gallery online at:
https://www.hsx.se/pcw-3000-li#sigProGalleriac45c278dfa
Read 4159 times
More in this category: « HS-XBOX